FAKTA

Väsjön, Sollentuna

Lägenheter: 36

ANMÄL INTRESSE

VÄLKOMMEN TILL BRF VÄSJÖHÖJDEN!

Ett modernt boende med smakfull design och lägenheter i etage. Med bostäder i två plan inrymmer ni lättare den mindre familjen eller hemmakontoret då avskildhet lättare nås i de väl tilltagna lodräta ytorna. Bostadsrättsföreningen utgörs av 36 välplanerade bostäder med bra läge och fin utsikt från höga lägen där grönska och i vatten syns.

BESKRIVNING AV BOSTÄDERNA

Bostäderna är arkitektritade efter förutsättningarna på platsen. Målet har varit att ta tillvara på markens naturliga förutsättningar och skapa en plats med variation och integritet i kombination med yteffektivare bostäder. Alla lägenheter nås via egen ingång utifrån, något som ger en tydlig identitet och spännande uttryck, såväl inne som ute. Väl inne ser vi genomgående bostäder i etage där entréplanet bjuder in till såväl det vardagliga umgänget som festligheter.

Väl separerat hittar vi platsen för avskildhet och vila, antingen en våning upp eller ner. Går vi uppåt ges snedtakets charm och rymd medans vi i det nedre planet ges utgång till mindre täppa! Juridisk person välkomnas som köpare och gällande uthyrning har friare regler tillämpats utan att kompromissa med föreningens intressen. P-plats finns till samtliga som önskar hyra. Stadsnät. Externa förråd till alla.

Visningslägenhet på plats – inflyttning i höst

OMRÅDET

Väsjön är en naturnära stadsdel i Sollentuna med närhet till det aktiva och naturen. Mellan Rösjöskogens och Törnskogens naturreservat växer den nya stadsdelen Väsjön fram. Visionen är att skapa en småskalig, variationsrik och naturnära stadsmiljö med det aktiva livet i centrum. En helt ny stadsdel med hus och bostäder i alla former och storlek. I Väsjön hittar ni en spännande mix av hem som uppfyller alla era önskemål. Här finns utrymme både för aktivitet och avkoppling.

Från Väsjön tar man sig till Sollentuna centrum på 10 minuter och har endast 5 minuters bilväg till påfart för E4/E18 samtidigt som man har närhet till skidbacke, elljusspår och friluftsliv. I anslutning finns också områdena Törnskogen samt det mycket populära Edsviken med sitt vackra sjöläge och båtliv.

Varmt välkommen till ditt nya hem i Väsjön!

ARKITEKTRITADE BOSTÄDER
MED VACKER UTSIKT FRÅN HÖGA LÄGEN

Nu kan vi presentera dessa välplanerade flerfamiljshus som uppförs av den välkända svenska husleverantören Vårgårda Hus! Här har vi bostäder som är utformade efter sin miljö och varje huskropp anpassad att på bästa sätt skapa en unik boendemiljö för de boende. Husens två första våningar gjuts i betong med gjutna bjälklag varvid Vårgårda Hus välbeprövade träkonstruktion tar vid.

Arkitekterna fastnade tidigt för platsen med sina tillgångar och utmaningar, vilket också gjorde det naturligt att visuellt arbeta med naturliga material och lugna färgval. Vidare var det viktigt att behålla så mycket som möjligt av det naturliga i slänter och sluttningar. Husen ska passa in i naturen och inte tvärt om.

Bostäderna erbjuder hög standard och kvalité

DRÖMLÄGE MED SMAKFULLT VALDA MATERIAL

Bostäderna erbjuder hög standard och kvalitet som till exempel vattenburen golvvärme på samtliga plan, kök från Vedum med bänkskivor i komposit och vitvaror från det välkända och kvalitativa Siemens. Badrummen är väl planerade med fokus på form, funktion och hållbarhet samtidigt som de ska erbjuda en känsla av lyx och kvalitet. En genomtänkt helhet med en kvalitativ känsla i ert hem presenteras med standardval från Vedum, Gustavsberg och Konradssons. Bostäderna erbjuder sammantaget väl genomtänkta rum och ytor med stora fönsterpartier som tar till vara på ljuset och utsikten.

INTRESSEANMÄLAN

  MÄKLARINFORMATION


  Fastighetsmäklare
  Daniel Senkal
  Telefon: 0701-62 75 47
  daniel.senkal@lansfast.se


  Fastighetsmäklare
  Linda Rosén
  Telefon: 076-798 99 09
  linda.rosen@lansfast.se